Våra tjänster

Svetsning industri

Svetsning är en central del av vår verksamhet här på R.I.M. Rolf Industri & Marine AB. Vi är stolta över att erbjuda professionella och högkvalitativa svetstjänster som är av avgörande betydelse för en mängd olika industrier och projekt. Vår erfarenhet och kompetens inom svetsningsindustrin har gjort oss till en pålitlig partner för många företag och organisationer.

Svetsning fartyg

Svetsning inom fartygsindustrin är en kritisk och nödvändig process för att säkerställa att fartygskonstruktioner är starka, hållbara och kan motstå de utmaningar som marina miljöer innebär. På R.I.M. Rolf Industri & Marine AB är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativ svetsning och expertis som uppfyller de stränga kraven inom denna bransch.

Rörmontering

Rörmontering är en avgörande aspekt inom många industrier och sektorer, och det spelar en viktig roll i att skapa och upprätthålla effektiva system för transport av vätskor och gaser. På R.I.M. Rolf Industri & Marine AB har vi mångårig erfarenhet och kompetens inom rörmonteringsarbete och är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster som möter våra kunders unika behov.

Montering Stålhallar

Montering av stålhallar är en komplex och specialiserad uppgift som kräver noggrannhet, teknisk expertis och resurser. På R.I.M. Rolf Industri & Marine AB har vi en lång och framgångsrik historia inom montering av stålhallar och är stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativa lösningar som möter de mest krävande projektens behov.

Montering trappor

Montering av trappor är en viktig del av bygg- och konstruktionsprocessen och kräver precision, noggrannhet och expertis för att säkerställa säkerhet och funktionalitet. På R.I.M. Rolf Industri & Marine AB har vi en lång erfarenhet av att montera trappor av olika typer och storlekar och är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa lösningar som möter våra kunders behov och krav.

Rulla till toppen